Publikasi

NGALAP ELMU

PDFCetakEmail

Publikasi - Arsip Artikel Dosen

Selasa, 29 September 2015 11:02

Dina basa Sunda aya paribasa anu unina kieu: Elmu tungtut, dunya siar. Maksudna, enggoning hirup téh boh élmu boh dunya kudu terus diihtiaran sangkan bisa kapimilik. Naha kudu boga élmu? Sabab élmu modal pangabisa, bekel ningkatkeun ibadah. Elmu naon waé? Rupa-rupa, sajumlahing cabang kahirupan: élmu tani, élmu dagang, botani, kaséhatan, élmu kaguruan, téknologi, astronomi, jrrd. Nu penting élmu anu mangpaat.

Baca selengkapnya...

 
 

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL